دانشگاه
آشنایی با دانشکده فنی شهید شمسی پور تهران + ظرفیت پذیرش

تاریخچه :
این مرکز را عزیز نبوی (پدر علم حسابداری ایران )در سال ۱۳۴۳ خورشیدی و با نام «مؤسسه عالی حسابداری» و به عنوان یک دانشکده خصوصی، تأسیس کرد این مرکز، بعدها بنام «انستیتو تکنولوژی تهران» تغییر نام داد. در آن زمان، این مرکز به کامپیوترهای مینفریم و تجهیزات Learning Resource Center مجهز بود، و با نظارت مشاوران دانشگاه MIT آمریکا اداره میشد. این مرکز، در سال ۱۳۵۵ توسط وزارت آموزش و پرورش خریداری شد. دانشکده فنی شهید شمسیپور تا پیش از سال ۱۳۸۹ بنام «آموزشکده فنی شهید شمسیپور» خوانده میشد.
رشته ها :
دانشکده فنی شهید شمسی پور شامل سه دپارتمان الکترونیک ، حسابداری و کامپیوتر است این دانشکده در هر سه رشته در دو مقطع کاردانی پیوسته و کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) از طریق کنکور سراسری پذیرش می کند.
** نحوه پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته : فقط از دانش آموزان هنرستانی
** نحوه پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی : از تمام دانشجویانی که دارای مدرک کاردانی ( فوق دیپلم )هستند.
نکته قابل توجه اینجاست که رقابت درکنکور کاردانی به کارشناسی فقط بین هنرستانی ها نیست و دانش آموزانی که دیپلم نظری دارند و در دانشگاه فوق دیپلم گرفتند هم در این کنکور با هنرستانی ها رقابت می کنند.
ساختمان دانشکده :
از سال ۱۳۴۳ تا سال ۱۳۹۱ ساختمان و مرکز اصلی این دانشکده ساختمانی در خیابان برزیل حواشی میدان ونک و یاد آور خاطرات چند نسل از دانشجویان بود اما در سال ۱۳۸۹ وقتی آموزشکده های فنی و حرفه ای از زیر مجموعه ی وزارت آموزش و پرورش خارج و تحت عنوان دانشگاه فنی و حرفه ای زیر نظر وزارت علوم قرار گرفتند وزارت علوم در نهایت و بعد از ۲ سال کشمکش ساختمان دانشکده را به ساختمانی در حوالی میدان امام حسین (ع) به آدرس (میدان امام حسین (ع) – ابتدای خیابان دماوند – روبروی خیابان شهید منتظری) منتقل کرد.

نامها از آغاز تاکنون :
مؤسسه عالی حسابداری
انستیتو تکنولوژی تهران
مجتمع تکنولوژی شهید شمسیپور
مرکز آمورش عالی فنی شهید شمسیپور
دانشکده و آموزشکده شهید شمسیپور
آموزشکده فنی شماره ۲ تهران
دانشکده فنی شهید شمسیپور
دانشکده فنی و حرفهای شهید شمسی پور
علی رغم اینکه شمسی پور به خاطر خیلی از مشکلات از لحاظ کیفیت آموزشی نسبت به چندین سال گذشته افت داشته اما اسم دانشکده شمسی پور به خاطر اعتباری که از گذشته داشته در بین جامعه مردم هنوز از ارزش و جایگاه بالایی برخوردار است .

هنرستان یار حامی دانش آموزان هنرستانی سراسر کشور

دپارتمان مشاوره هنرستان یار