بازارکار

فعال بودن دانش آموزان هنرستانی و تاثیرآن در موقعیت شغلی

رایانه ، نرم افزار و گوشی های هوشمند به قسمتی از زندگی هر شخص تبدیل شده و تکنولوژی بر زندگی انسان ها در زمینه های مختلف ورود پیدا کرده است . در این میان صنایع ، سازمان ها ، ادارات ، بخش های خصوصی و دولتی و هر صنف در هر کجای دنیا به تکنولوژی وابسته شده است. در این شرایط و در عرصه علم و تکنولوژی نقش تحصیل کرده ها پر رنگ تر خواهد بود و باید بیشتر در این زمینه فعالیت داشته باشند.

از جمله تحصیل کرده ها و فرهیختگان جامعه ، دانش آموزان هنرستانی هستند که پس از دریافت دیپلم وارد دانشگاه شده و در کنار آموختن علم ، مهارت هایی برای رشد و تعالی در رشته ی تخصصی خود می آموزند. در حال حاضر با مواجه شدن با حجم زیادی از فارغ التحصیلان جویای کار و فضای رقابتی برای تصاحب موقعیت های شغلی ، شایستگی و توانایی افراد بسیار با اهمیت است یکی از موارد شایستگی فرد در محیط کار تسلط بر نرم افزار های مهم در شاخه ی مورد تحصیل خود است. دانشجو با فراگیری و مسلط شدن بر این نرم افزارها و تجربه های کاری و مهارتی می تواند به راحتی یک مزیت رقابتی ایجاد کند و در رقابت افراد جویای کار پیروز شود.

دانش آموزان هنرستانی در سال سوم به خاطر اینکه درگیر امتحانات نهایی و کنکور هستند قطعا زمان کافی را برای یادگیری مهارت ها و نرم افزار های تخصصی ندارند اما از این دانش آموزان انتظار می رود که به محض ورود به دانشگاه برای خود یک چشم انداز ترسیم کنند و پر انرژی در این مسیر گام بردارند. بازار کار ، کارآفرینی و موفقیت شغلی کلماتی است که این روزها بسیار شنیده و دیده می شود شرایط کار در دنیا نسبت به زمان پدر و مادر های ما تغییر کرده ، تعداد استخدامی ها نسبت به گذشته کم شده ، و تخصص ، تجربه و ارتباطات به کلماتی پرنقش در کسب کار تبدیل شده است .

به همین خاطر دانش آموزان هنرستانی به محض ورود به دانشگاه باید علاوه بر پیگیری مباحث علمی و آکادمیک به مباحث عملی کاربردی ، نیاز روز دنیا و بازار کار هم توجه کند . یکی از اشتباهات متداول دانشجوها وابسته شدن به مطالب و نرم افزار هایی است که در دانشگاه یاد می گیرند . توجه داشته باشید که دانشگاه دارای چارچوب است خیلی با بازار کار هماهنگ نیست باید خود دانشجو پیگیر امور خود باشد دانشجویانی که به مهارت هایی که قرار است از دانشگاه یاد بگیرند دل بسته اند قطعا ضرر می کنند دانشجویی یعنی پویایی یعنی حرکت و انرژی ،یعنی انعطاف پذیری و پیگیری.

سعی کنید روز به روز مهارت و دانش علمی و فنی خود را رشد دهید انسان ها پیوسته در حال یادگیری هستند دوران دانشجویی بهترین زمان برای کسب تجربه و رشد مهارت هاست از این دوران غافل نشوید با پایگاه های علمی و فنی حوزه خود آشنا شوید مجلات ، سایت ها و تیم های تخصصی را در رشته ی خود بشناسید در این مسیر فراگیری نرم افزار بسیار نقش مهمی در موفقیت شغلی شما دارد برای یادگیری نرم افزارمی توانید از فیلم های آموزشی هم استفاده کنید محتواهای آموزشی با گسترش تکنولوژی و اینترنت متحول شده اند در مورد هر موضوعی می توانید در اینترنت به یادگیری بپردازید. فقط و فقط باید مصمم باشید. امکانات آموزشی بسیار است شما می توانید در کنار تحصیل با یادگیری نرم افزارها و دانش مرتبطِ رشته خودتان ، نسبت به بقیه متفاوت باشید . قطعا یادگیری نرم افزار و انجام پروژه باعث بهبود شرایط شغلی شما در آینده خواهد شد. دوران دانشجویی بهترین زمان برای رشد و کسب تجربه های لازم در زمینه های مورد علاقه شماست . بهترین زمان شروع و استارت کارآفرینی است برای خود برنامه ریزی کنید سعی کنید از وقتتان بهینه استفاده کنید قطعا نتیجه تلاشتان را خیلی زود خواهید گرفت.

هنرستان یار حامی دانش آموزان هنرستانی سراسر کشور

لوگو

دپارتمان مشاوره هنرستان یار